Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Kolaylıkla açılıp kapanma özelliği olan baplar yangın merdivenleri ve levhalarla birlikte binanın çabucak havaialtılmasına imkân tanır, çatı eminğini esenlar. Müstacel çıkış bapları binaların kuruluşsına ve vâsiliğine bakarak farklı şekillerde tasarlanabilir. Bapların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

Yangın ve ivedili boyut anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da deyiş edilen bu sektör bazı modellerde uygun kapı koluna bir. 

Yangın bapları, yangın emniyetliği yürekin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın bapları için temelı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı kullanmaı ile müntesip sık sorulan sorular ve cevapları:

Antrparantez, sertifikalı yangın kapısı fiyatları değişikdır. Bununla yanında prosedür adımları alelumum şunları kucakerir:

Müstacel çıkış kapıları strüktürsı itibarıyla kimi özelliklerle donatılır. Kapıların çıbanlıca özellikleri kötüdaki gibidir:

Olası bir felaketle karşıtlaşıldığında konstrüksiyonda mevcut insanların dışarıya hızlı ve güvenli bir şekilde çıkabilmesi için herhangi bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

çoğu kez yangın merdiveni ile yanında kullanılan bu acil çıkış kapısı, buhran anlarında insanoğluın yangın sahaından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak dirimsel bir gösteriş üstlenmektedir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Yalın şekilde, yangın kapısı korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara ehil olan bir konstrüksiyonsı vardır.

Tütün geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Bununla omuz omuza yangın merdivenlerinin bir tarafının belirtik olması ve dumandan etkilenme ihtimalini giderilmiş etmesi sayesinde binalarda tanıdık yangınlarda hayat zayiatının olma ihtimali önemli oranda düşmektedir.

Takribî 20 salname tecrübemizle ve her biri konusunda uzman olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle alıcı memnuniyeti odaklı Yangın Merdiveni Kapısı çallıkışmalarımızla siz kibar iş ortaklarımızın emniyetli çözüm kapısı olmaya devam etmekteyiz.

Tüm yangın kasası ve kanatları yüksek sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da Yangın Çıkış Kapısı bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra örgülabilecek sıva tamiratı ve boya fiilleri sebebiyle baplar dokunca görmez.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere için bileğişlemebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir bilirkişi ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının başarısı ile özge Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faziletli kalite, metanet, %100 projeye harmoni ve tatminkâr fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page